Aλεξανδρόπουλος: Όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ

Aλεξανδρόπουλος: Όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ

Νίκος Αθανασίου
Aλεξανδρόπουλος: Όλα δείχνουν deal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ

bet365

Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχουν φτάσει αρκετά κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που είναι πιθανό να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, Τι απομένει για να δώσουν τα χέρια και τι έλεγε ο νεαρός διεθνής μέσος στο Κορωπί.

Από την στιγμή που η Σπόρτινγκ Λισαβώνας έφτασε την πρότασή της σε ένα ποσό που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό, τα «θέλω» του ελληνικού συλλόγου με την προσφορά των «λιονταριών» ήρθαν αρκετά κοντά και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα επιτευχθεί οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους «πράσινους» να διατηρούν και ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον διεθνή Έλληνα μέσο.

Η απόσταση που χωρίζει την Σπόρτινγκ με το «τριφύλλι» είναι πάρα πολύ μικρή(αφορά το ποσοστό μεταπώλησης) και όταν η διαπραγμάτευση φτάνει σε ένα τέτοιο σημείο, οι πιθανότητες να «χαλάσει» το deal είναι υπαρκτές, αλλά μικρές.

Όπως είναι λογικό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής προπόνησης στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Στις συζητήσεις με τους συμπαίκτες του έλεγε πως η μετακίνησή του στο πορτογαλικό κλαμπ είναι πραγματικά κοντά, δεχόμενος ευχές και πειράγματα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα