ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Λοκομοτίβ Μόσχας, πάει στη Ρωσία ο Μιτάι

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Λοκομοτίβ Μόσχας, πάει στη Ρωσία ο Μιτάι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Λοκομοτίβ Μόσχας, πάει στη Ρωσία ο Μιτάι

bet365

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ για τον Μάριο Μιτάι. Πηγαίνει την Παρασκευή στη Ρωσία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ο 19χρονος Αλβανός μπακ.

Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι ουσιαστικά ο Μάριο Μιτάι καθώς ολοκληρώθηκαν τα πάντα σε επίπεδο συμφωνίας μεταξύ της ΑΕΚ και της ρωσικής ομάδας.

Το super deal που θα βάλει στα ταμεία της Ένωσης 3 εκατ. ευρώ σφραγίστηκε και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Ο 19χρονος Αλβανός μπακ την Παρασκευή θα ταξιδέψει για τη Ρωσία προκειμένου να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του στη Λοκομοτίβ.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, με τον Μιτάι να μπαίνει στο top 5 των ακριβότερων πωλήσεων στην ιστορία της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα