ΑΕΚ: Μπήκε ο Γκατσίνοβιτς, υποψήφιος για αποστολή με Βόλο

ΑΕΚ: Μπήκε ο Γκατσίνοβιτς, υποψήφιος για αποστολή με Βόλο

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκε ο Γκατσίνοβιτς, υποψήφιος για αποστολή με Βόλο

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επανεντάχθηκε την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα της ΑΕΚ και βάζει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή στον αγώνα με τον Βόλο, αλλά δυσκολα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου (27/8) απέναντι στον Βόλο στη Ριζούπολη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από την ίωση τελευταία, να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης. Ο Σέρβος χαφ είναι υποψήφιος να βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο όπως τονίσαμε και χθες, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα, με τον Θεοδόση Μαχαίρα να ακολουθεί θεραπεία έπειτα από τις χθεσινές ενοχλήσεις που ένιωσε.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα