ΑΕΚ: Βάση το πλάνο της πρεμιέρας για τον Αλμέιδα ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Βάση το πλάνο της πρεμιέρας για τον Αλμέιδα ενόψει Βόλου

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βάση το πλάνο της πρεμιέρας για τον Αλμέιδα ενόψει Βόλου

bet365

Από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δύσκολα θα καταφέρει να ξεκινήσει κόντρα στον Βόλο, ο Ματίας Αλμέιδα προσανατολίζεται στο πλάνο της νικηφόρας πρεμιέρας της ΑΕΚ στη Λαμία.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Λαμία με τον Ματίας Αλμέιδα να μένει ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι παίκτες του στο σύνολο του παιχνιδιού, με εξαίρεση το πρώτο τριαντάλεπτο της αναμέτρησης, όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Πλέον αυτό στο οποίο επικεντρώνεται ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ μαζί με τους συνεργάτες του είναι στο παιχνίδι με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Σίγουρα και τα μεταγραφικά ζητήματα απασχολούν τον «Πελάδο», με το βάρος να έχει πέσει στη βασική επιλογή που θα έρθει για να καλύψει τη δεξιά πλευρά, ενώ έπειτα χρειάζεται και προσθήκη ενός φορ, αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η εξέλιξη του πλάνου και φυσικά το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα είναι το ζητούμενο.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ούτε την Τετάρτη καθώς η ίωση που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα τον πήγε πίσω, με συνέπεια η κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Σέρβος μέσος δύσκολα θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για την αρχική ενδεκάδα, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι εκτός κανονικών προπονήσεων από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γκατσίνοβιτς θα αποτελούσε ρυθμιστή των πλάνων του Αλμέιδα είτε για να χρησιμοποιηθεί στον άξονα είτε στη δεξιά πλευρά εφόσον μπορούσε να ξεκινήσει και υπό αυτό το πρίσμα δύσκολα θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά του. Στη μεσαία γραμμή φαίνεται πως η τριάδα των Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα θα διατηρηθεί, ενώ δεξιά μπορεί ο Άμραμπατ να μην τράβηξε, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη επιλογή πλην του Ρότα. Ο τελευταίος βέβαια θα μπορούσε να μπει στην εξίσωση μόνο αν έκρινε ο Αλμέιδα ότι ο Βόλος θα του δημιουργούσε ζητήματα ανασταλτικά από εκείνη την πλευρά.

Από εκεί και πέρα στην τριάδα των στόπερ η μοναδική αλλαγή που θα μπορούσε να προκύψει είναι η είσοδος του Μουκουντί, ο οποίος προπονείται κανονικά, δείχνει σε καλή κατάσταση και μένει να φανεί στις δύο προπονήσεις που απομένουν αν ο Αλμέιδα κάνει σκέψεις για να του δώσει φανέλα βασικού. Διαφορετικά το Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί δεν θα αλλάξει. Στάνκοβιτς στο τέρμα, Τσούμπερ στην αριστερή πλευρά και Αραούχο στην κορυφή είναι σίγουροι, ενώ μαζί με τον Αργεντινό φορ λογικά ο Μάνταλος έχει ξανά το προβάδισμα έναντι του Λιβάι Γκαρσία, όπως στο ματς στη Λαμία.

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι πράγματα που μένει να ξεκαθαριστούν και στις δύο προπονήσεις που απομένουν πριν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στη Ριζούπολη. Την ίδια στιγμή η επιλογή μιας θέσης μέσω της πλατφόρμας για τους κατόχους διαρκείας συνεχίζεται και μένει να φανεί πόσες θα καλυφθούν μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης και αν θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα