Μαντί Καμαρά: Ρόμα και Μουρίνιο τον θέλουν από τον Ολυμπιακό

Μαντί Καμαρά: Ρόμα και Μουρίνιο τον θέλουν από τον Ολυμπιακό

bet365

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι η ομάδα που μπαίνει ξανά... δυνατά στη λίστα με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου να τον ξεχωρίζει.

Ο Μαντί Καμαρά στο ραντάρ του Ζοζέ Μουρίνιο για την Ρόμα. Κι αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά καθώς και τον περασμένο Νοέμβριο είχε ακουστεί η ομάδα της Ρώμης για το μέσο από την Γουινέα. Και φέτος το καλοκαίρι υπήρχαν... ψίθυροι που ήθελαν να υπάρχει ενδιαφέρον από τους «λύκους» για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η «Corriere dello Sport» τονίζει πως: «Ο Μάντι Καμάρα (25 ετών), ο μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουινέα, είναι ο αγαπημένος του Τιάγκο Πίντο (αθλητικός διευθυντής) για τη μεσαία γραμμή της Ρόμα. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, ανήκει στην ελληνική ομάδα και θα χρειαστεί να μπει το χέρι στο πορτοφόλι για τη μεταγραφή του».

Θυμίζουμε ότι για τον Καμαρά ακούστηκε και γράφτηκε πρόσφατα ότι η Μόντσα, όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Μοντέστο, θα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτησή του. Μάλιστα, αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι «Λέστρ και Νιούκαστλ τον έχουν στη λίστα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα