ΑΕΚ: Και τυπικά δανεικός με οψιόν αγοράς στην Μπορντό ο Μισελέν

ΑΕΚ: Και τυπικά δανεικός με οψιόν αγοράς στην Μπορντό ο Μισελέν

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Και τυπικά δανεικός με οψιόν αγοράς στην Μπορντό ο Μισελέν

bet365

ΑΕΚ και Μπορντό οριστικοποίησαν και τυπικά τη συμφωνία για τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν στη γαλλική ομάδα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι που καθιστούν υποχρεωτική την οψιόν. Τελειώνει και η πώληση του Μάριο Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οριστικά στην Μπορντό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κλεμάν Μισελέν καθώς η ΑΕΚ ρύθμισε και τις τελικές λεπτομέρειες στη συμφωνία της με τους Γιρονδίνους. Ουσιαστικά το deal είχε κλείσει πριν από μερικές ημέρες, με τον Μισελέν να παίρνει την άδεια για να πετάξει για τη Γαλλία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στον δανεισμό του Μισελέν στην Μπορντό έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις πέτυχε να τοποθετήσει στη συμφωνία συγκεκριμένους όρους που αν εκπληρωθούν, τότε θα καθιστούν υποχρεωτική την άσκηση της οψιόν από τον γαλλικό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Equipe είχε αναφέρει πως το ύψος της ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ και πως ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έχει υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο με την Μπορντό, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ σε περίπτωση που η γαλλική ομάδα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη από την ΑΕΚ.

Ο Μισελέν θα ανακοινωθεί πλέον σύντομα από την Μπορντό. Ο Γάλλος μπακ είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι από τη Λανς με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές με την Ένωση.

Στην τελική ευθεία και του Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας

Την ίδια στιγμή, προς ολοκλήρωση οδεύει και το σημαντικό deal της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την πώληση του Μάριο Μιτάι έναντι 3 εκατ. ευρώ. Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε ανταλλαγή εγγράφων τα τελευταία 24ωρα και πλέον και εκεί αναμένεται σύντομα η επισημοποίηση της οριστικής συμφωνίας για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 19χρονου Αλβανού μπακ στον ρωσικό σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα