ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με την Μπορντό για Μισελέν

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με την Μπορντό για Μισελέν

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με την Μπορντό για Μισελέν

bet365

Ο Κλεμάν Μισελέν πετάει για τη Γαλλία προκειμένου να υπογράψει στην Μπορντό μετά το οριστικό deal με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του στους Γιρονδίνους.

Στην τελική ευθεία είχε μπει το θέμα της παραχώρησης του Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό καθώς η ΑΕΚ βρισκόταν σε πολύ προχωρημένες επαφές για τον δανεισμό του στους Γιρονδίνους.

Οι δύο ομάδες έφτασαν οριστικά σε προφορική συμφωνία με τον Μισελέν να παίρνει το «πράσινο» φως για να πετάξει μέσα στις επόμενες ώρες για τη Γαλλία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Μπορντό.

Ουσιαστικά ΑΕΚ και Μπορντό τις τελευταίες μέρες ρύθμιζαν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας σχετικά με την οψιόν αγοράς που θα έμπαινε στο deal. Σύμφωνα με πρόσφατο μάλιστα ρεπορτάζ της Equipe αυτή θα ανερχόταν στα 2 εκατ. ευρώ σε περίπτωση ανόδου της γαλλικής ομάδας στη Ligue 1, ενώ θα είναι χαμηλότερη εφόσον δεν καταφέρει να ανέβει.

Ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι από τη Λανς με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές με την Ένωση. Ο ίδιος έψαχνε την επιστροφή στην πατρίδα του και βρέθηκε έτσι η προοπτική της Μπορντό με τη μεταγραφή τελικώς να έχει αίσιο τέλος και να απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Πλέον μένει να φανεί αν θα ανοίξει ουσιαστική κουβέντα στην ΑΕΚ και για την απόκτηση δεξιού μπακ - χαφ καθώς τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ αυτόν τον ρόλο μπορεί να υπηρετήσει μόνο ο Λάζαρος Ρότα, ενώ υπάρχει και ο Βένταντ Ραντόνια στη δεύτερη ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα