Αϊτόρ στο Gazzetta: «Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες όπου όλοι θα είμαστε το ίδιο σημαντικοί»

Αϊτόρ στο Gazzetta: «Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες όπου όλοι θα είμαστε το ίδιο σημαντικοί»

Σωτήρης Μυκονίου
Αϊτόρ στο Gazzetta: «Χρειαζόμαστε ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες όπου όλοι θα είμαστε το ίδιο σημαντικοί»

bet365

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μίλησε στο Gazzetta μετά την λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό και την οριακή νίκη των «πρασίνων» με 1-0 κάνοντας λόγο για μία δύσκολη επικράτηση ενώ σχολίασε τόσο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό όσο και τον ερχομό του Μπερνάρντ.

Ο Ισπανός εξτρέμ τόνισε πως οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν, αλλά πήραν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε στην Λεωφόρο να παίξει άμυνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην καλή διαχείριση που έγινε μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ομάδας λέγοντας πως η ομάδα έπαιξε καλά και κέρδισε έτσι τον κόσμο της, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό.

Τέλος, αναφορικά με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό και την ενίσχυση του ρόστερ, ο Αϊτόρ τόνισε πως η ομάδα έχει ανάγκη να έρχονται καλοί παίκτες και να αυξάνεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός, γιατί έτσι θα ανέβει το επίπεδο κι αυτή τελικά θα βελτιωθεί μέσα απ' αυτή τη διαδικασία.

Για την δύσκολη αποψινή νίκη:

«Ήταν δύσκολος αγώνας. Ήταν μία ομάδα η οποία ήρθε για να αμυνθεί. Μας έβαλε δύσκολα από την πρώτη στιγμή. Όμως κι εμείς ξεκινήσαμε να παίζουμε με τον τρόπο μας από την αρχή και συνεχίσαμε έτσι. Ξέρουμε πως θα βρούμε απέναντί μας κι άλλους τέτοιους αντιπάλους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα κερδίσαμε τους τρεις πρώτους βαθμούς και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πλέον την Κρήτη. Πρέπει να σκεφτόμαστε και να συμπεριφερόμαστε σε κάθε αγώνα λες και είναι τελικός».

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την πολύ καλή διαχείριση που έγινε:

«Ήτανε κρίμα πράγματι που δεν προκριθήκαμε στο Conference. Όμως, η ομάδα έδειξε το πρόσωπό της και κάναμε τον κόσμο μας να αισθανθεί περήφανος για την ομάδα που έχει. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα με τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να πάμε μπροστά».

Για την απόκτηση του Μπερνάρντ και την ενίσχυση του ρόστερ φέτος:

«Ναι βέβαια. Με καλύτερους ακόμα παίκτες θα υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε όλοι να βοηθήσουμε για να ανεβεί το επίπεδο. Τέλος, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες, όπου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι θα είμαστε το ίδιο σημαντικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα