Superleague: Πρεμιέρα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Newsroom
Superleague: Πρεμιέρα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

bet365

Μετά την πρεμιέρα της Superleague με το παιχνίδι του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ακόμα τρία ματς είναι προγραμματισμένα για σήμερα (20/8), με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος.

Δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής για τη Superleague της σεζόν 2022/23. Χθες (19/8), Βόλος και Αστέρας Τρίπολης έκαναν... ποδαρικό στη φετινή χρονιά με ένα απίστευτο ματς το οποίο έληξε στο 3-3 και απόψε (20/08), η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τρία παιχνίδια.

Αρχικά, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Περιστέρι στις 20:00 (NovaSports2HD), στη συνέχεια η ΑΕΚ θα παίξει στην έδρα της Λαμίας (21:30, CosmoteSports1HD) και τέλος, την αυλαία της σημερινής μέρας, κλείνει ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στις 21:45 (NovaSportsPrime).

Για το πρώτο παιχνίδι, τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο ΟΦΗ μπαίνουν... ανανεωμένοι στη φετινή Superleague με βλέμμα στην παραμονή αλλά και όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Ο Κρις Κόλμαν θα έχει στη διάθεσή του όλα τα όπλα που χρειάζεται για να μπει με το δεξί, στη χρονιά όπου συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας.

Από την άλλη, στον ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, με τους Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης και Καμάου να είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση. Να θυμίσουμε πως στην αποστολή βρίσκεται και η τελευταία μεταγραφή των Κρητικών, Έρικ Λάρσον.

Στη συνέχεια, ποδαρικό στη νέα σεζόν θα κάνει η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη στην έδρα της Λαμίας. Αμφότερες θέλουν να αφήσουν πίσω την προηγούμενη σεζόν, αφού η πρώτη έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η δεύτερη χρειάστηκε να παλέψει στα play out με την Βέροια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι Λαμιώτες βλέπουν τις αναποδιές να εμφανίζονται από τα... αποδυτήρια, καθώς έχουν ανακοινώσει συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού, δίχως να έχουν αποκαλύψει το αν είναι παίκτες ή μέλη του σταφ. Όπως και να έχει, ο Τζιανλούκα Φέστα είδε την ομάδα του να ενισχύεται αρκετά στη μεταγραφική περίοδο, με τα ονόματα των Ντε Βινσέντι και Μποάκιε να ξεχωρίζουν.

Από την άλλη, στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει προετοιμάσει τον σύλλογο για την έναρξη και την μεταγραφική ενίσχυση να έχει πάει αρκετά, με πολλές «τρύπες» του ρόστερ να έχουν καλυφθεί. Η αποστολή απαρτίζεται από τους Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλο, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο και Αλμπάνη, με τον Γκατσίνοβιτς και τον Γαλανόπουλο να μένουν εκτός.

Τέλος, η μέρα ολοκληρώνεται με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος θέλει να προσπεράσει τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας και θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή, που ο Παναιτωλικός του Αναστασίου θέλει να πάει ένα βήμα... παραπάνω από την περσινή πορεία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάσμπεργκ αλλά και τον Τσιγγάρα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Αναστασίου επέλεξε να πάρει μαζί του τον Σενγκέλια, παρότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Αγρίνιο εδώ και λίγες μέρες. Εκτός έμειναν οι Μαλής, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης και Στεργιάκης ενώ δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα ούτε ο Μάρτεσον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ατρόμητος-ΟΦΗ 20:00 - NS2HD
Λαμία - ΑΕΚ 21:30 - CS1HD
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 21:45 - NS PRIME

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα