ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς στην πρεμιέρα με τη Λαμία

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς στην πρεμιέρα με τη Λαμία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς στην πρεμιέρα με τη Λαμία

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς λόγω κόπωσης προτιμήθηκε να μην προπονηθεί ούτε την Παρασκευή και αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα με τη Λαμία. «Πρώτη» προπόνηση για Μουκουντί στα Σπάτα.

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν είναι η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Σπάτα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στη Λαμία για την πρεμιέρα της Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ είχε ακολουθήσει χθες ένα ειδικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που πέρασε πρόσφατα. Αναμενόταν να μπει σήμερα, αλλά τελικά λόγω έντονης κόπωσης έκανε αποφόρτιση. Έτσι έμεινε εκτός και θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα ξεκούρασης τις επόμενες μέρες για να επανέλθει από αρχές της εβδομάδας.

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ στα Σπάτα έκανε ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του. Φυσικά ο Καμερουνέζος στόπερ δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμεινε επίσης ο Κώστας Γαλανόπουλος που δεν είναι ακόμα 100% από πλευράς ρυθμού για να αγωνιστεί.

Στην αποστολή του Αλμέιδα για Λαμία βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα