ΑΕΚ: Επιβεβαίωση και από την Τουρκία για Μοντέρο

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση και από την Τουρκία για Μοντέρο

Newsroom
ΑΕΚ: Επιβεβαίωση και από την Τουρκία για Μοντέρο

bet365

Και στην Τουρκία επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta για την ΑΕΚ και τον Φρανθίσκο Μοντέρο κάνοντας λόγο για πρόταση για τον Ισπανό στόπερ της Μπεσίκτας που θέλει να πάρει μεταγραφή στην Ένωση.

Το Gazzetta αποκάλυψε αργά το βράδυ της Δευτέρας την περίπτωση του Φρανθίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας για την ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με το ενδιαφέρον της Ένωσης να είναι υπαρκτό και ουσιαστικό για τον 23χρονο στόπερ της Μπεσίκτας, που όπως τονίσαμε, βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στους κιτρινόμαυρους.

Ο Μοντέρο είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς για τον δεύτερο στόπερ που θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από την Τουρκία, όπου αναφέρουν ότι μπορεί να ξανασυναντήσει τον Βίντα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπεσίκτας.

Πολλά τουρκικά media κάνουν λόγο για την προσπάθεια της ΑΕΚ για τον Μοντέρο αναφέροντας μεταξύ άλλων «για πρόταση της Ένωσης για τον Ισπανό στόπερ», προσθέτοντας πως «ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός».

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μοντέρο και η περίπτωση δανεισμού του είναι στην ατζέντα», επισημαίνουν επίσης Τούρκοι ρεπόρτερ.

«Ο εκπρόσωπος του Μοντέρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο», γράφει σε άλλο tweet Τούρκος ρεπόρτερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα