ΑΕΚ: Υπαρκτό και ουσιαστικό το ενδιαφέρον για Μοντέρο!

ΑΕΚ: Υπαρκτό και ουσιαστικό το ενδιαφέρον για Μοντέρο!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Υπαρκτό και ουσιαστικό το ενδιαφέρον για Μοντέρο!

bet365

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Gazzetta με τον Φρανθίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας καθώς ο 23χρονος Ισπανός στόπερ είναι ένας εκ των εκλεκτών της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ την εβδομάδα που διανύουμε επιθυμεί να τελειώσει την απόκτηση του δεύτερου στόπερ που θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της, με το Gazzetta να αποκαλύπτει το όνομα του Φρανθίσκο Μοντέρο της Μπεσίκτας, ο οποίος έχει μπει στη λίστα της Ένωσης.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta επιβεβαιώνεται καθώς ο 23χρονος Ισπανός είναι ένας εκ των εκλεκτών για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ όπως υπογραμμίσαμε, και ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των «κιτρινόμαυρων». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Μοντέρο (που δεν είναι φυσικά το μόνο) έχει εγκριθεί από τους ανθρώπους του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ, αλλά και από τον Ματίας Αλμέιδα καθώς διαθέτει τα χαρακτηριστικά του στόπερ που αναζητούν.

Πρόκειται δηλαδή για έναν γρήγορο, δυναμικό και αλτικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος παίζει με το αριστερό πόδι, κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα σε στόπερ, και ταιριάζει ακριβώς στο προφίλ του παίκτη που ψάχνει η Ένωση για τη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα στην Τουρκία έχει αγωνιστεί σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, κάτι που καθιερώνει -τουλάχιστον στο ξεκίνημα- ο Αλμέιδα.

Επίσης δύο ακόμη σημαντικά στοιχεία έχουν να κάνουν αφενός με το γεγονός ότι έχει παίξει μαζί με τον Ντομαγκόι Βίντα στην Μπεσίκτας και θα μπορεί να «δέσει» γρήγορα στο κέντρο της άμυνας αν προχωρήσει η περίπτωσή του και αφετέρου με την ηλικία του καθώς είναι 23 ετών και διαθέτει μεταπωλητική αξία.

Τα αθλητικά χαρακτηριστικά του Μοντέρο, αλλά και γενικότερα τα στοιχεία που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τον 23χρονο Ισπανό στόπερ καλύπτουν τους «κιτρινόμαυρους», ενώ θετικό για την Ένωση είναι και το ότι ο παίκτης ψάχνεται να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Θυμίζουμε πως ο Μοντέρο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 στην τουρκική ομάδα, η οποία τον απέκτησε πέρυσι με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ικανοποιήσει ήδη ως δανεικός για έναν χρόνο στον τουρκικό σύλλογο. Με την Μπεσίκτας συνολικά την τελευταία διετία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 43 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και δύο τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μοντέρο, που αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο, έχει πραγματοποιήσει και 14 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Ροχιμπλάνκος» κάνοντας το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Ντιέγο Σιμεόνε τη σεζόν 2018-2019. Μάλιστα ο 23χρονος Ισπανός στόπερ είναι ευγνώμων για τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος τον γνωρίζει καλά καθώς ήταν αυτός που τον πίστεψε και τον έριξε στα βαθιά.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ λοιπόν για τον Μοντέρο είναι υπαρκτό και ουσιαστικό. Φυσικά, όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή, να επαναλάβουμε πως η περίπτωσή του δεν είναι η μόνη που εξετάζεται από την Ένωση για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, αποτελεί έναν εκ των στόπερ που βρίσκονται στο στόχαστρο της Ένωσης με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα