«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παλεύουν για τον Μπερνάρντ»

Newsroom
«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παλεύουν για τον Μπερνάρντ»

bet365

Σύμφωνα με Αργεντινό ρεπόρτερ, εκτός από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για τον Μπερνάρντ μπήκε και ο Ολυμπιακός με τις δύο ελληνικές ομάδες να προσφέρουν συμβόλαιο ως το 2025.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια πολύ σημαντική πρόοδο στην υπόθεση του Μπερνάρντ τις τελευταίες ώρες, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στους βασικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο παίκτης προσπαθεί να απεμπλακεί από την Αλ Σαρίγια και να μείνει ελεύθερος, ωστόσο αργά το βράδυ της Δευτέρας ένα tweet από τη Λατινική Αμερική βάζει και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό ρεπόρτερ Σέσαρ Λουίς Μέρλο, οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν με τους «πράσινους» για τον Μπερνάρντ προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο επίσης και ο 30χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

«Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ Ντουάρτε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο επιθετικός της Αλ Σαρίγια διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι ομάδες του προσφέρουν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Η τελική απόφαση θα είναι του παίκτη», αναφέρει συγκεκριμένα ο συνήθως έγκυρος Αργεντινός ρεπόρτερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα