Μπερνάρντ: Προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Μπερνάρντ: Προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Σωτήρης Μυκονίου
Μπερνάρντ: Προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

bet365

Στους βασικούς όρους του μεταξύ τους συμβολαίου συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ με την μεταγραφή να οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν σημαντική πρόοδο στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουν για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με την πλευρά του Μπερνάρντ για τους όρους του συμβολαίου συνεργασίας τους.

Φυσικά, η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, αφού ο παίκτης πρέπει να απεμπλακεί από την Αλ Σαρίγια για να μείνει ελεύθερος και να πέσουν οι υπογραφές, οπότε μέχρι να υλοποιηθεί κι αυτό το σκέλος τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Όμως, σίγουρα η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα θετικό βήμα για την ολοκλήρωση της τεράστιας αυτής μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα