ΠΑΟΚ: Εκτός τέσσερις από τις διπλές προπονήσεις

ΠΑΟΚ: Εκτός τέσσερις από τις διπλές προπονήσεις

ΠΑΟΚ: Εκτός τέσσερις από τις διπλές προπονήσεις

bet365

Με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Εκτός προπονήσεων έμειναν οι Ράφα Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα, Χάρης Τσιγγάρας και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Για διαφορετικούς λόγους οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα των σημερινών διπλών προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Το ίδιο πρόγραμμα θα επαναληφθεί και την Τετάρτη (10/8).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Double trouble στη Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του Δικεφάλου την Τρίτη (09.08), με διπλό πρόγραμμα αυξημένης έντασης. Η κατοχή και η κυκλοφορία της μπάλας ήταν τo βασικό αντικείμενο των δύο προπονήσεων.

Το πρωί μετά την προθέρμανση είχαμε παιχνίδια κατοχής σε κανονικό γήπεδο και δίτερμα υψηλής έντασης.

Το απόγευμα τα παιχνίδια κατοχής συνεχίστηκαν, το τεχνικό επιτελείο παρέδωσε ιδιαίτερα στον τομέα της τακτικής σε άμυνα κι επίθεση, ενώ στο φινάλε είχαμε πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

O Ράφα Σοάρες ακολούθησε έκανε θεραπεία, ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε ατομικό στο γήπεδο όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα