Παναθηναϊκός: Θα κάνει κίνηση για Καρλίτος η Ομόνοια

Newsroom
Παναθηναϊκός: Θα κάνει κίνηση για Καρλίτος η Ομόνοια

bet365

Κυπριακά δημοσιεύματα θέλουν την Ομόνοια όχι απλά να ενδιαφέρεται για τον Καρλίτος, αλλά να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Λεχ Πόζναν, ακόμα μία ομάδα φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καρλίτος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «kerkida.net» για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού όχι απλά ενδιαφέρεται αλλά ετοιμάζεται να κάνει κίνηση η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» της Κύπρου θέλουν τον Ισπανό για βασικό επιθετικό, με το δημοσίευμα να τονίζει πως από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Σπόραρ ο Καρλίτος δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ομόνοια, τονίζοντας ωστόσο πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Να τονιστεί πως ο Καρλίτος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα