Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Το «καθάρισαν» οι Φερνάντες (vids)

Newsroom
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Το «καθάρισαν» οι Φερνάντες (vids)

bet365

Με γκολ ου πέτυχαν οι Πάολο και Βίκτορ Φερνάντες ο Βόλος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά «Φλόγα» που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό.

Μετά τον ΟΦΗ που νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στον τελικό του τουρνουά «Φλόγα» προκρίθηκε και ο Βόλος επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το συγκεκριμένο τουρνουά να τονίσουμε πως διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Στο δεύτερο αγώνα του τουρνουά «Φλόγα», ο Οσβάλντ Τανσό ξεκίνησε την ομάδα του με 4-3-3 και τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια, τον Λάχο δεξί μπακ, τον Λούνα αριστερό και τους Σιελή και Ροντρίγκο στόπερ. Η τριάδα στο κέντρο ήταν οι Μπαριέντος, Ματίγια και Τσοκάνης, ενώ αυτή της επίθεσης μαζί με τον τον Φαν Βέερτ που ήταν ο σέντερ φορ ήταν και οι Φερνάντεζ και Φερνάντες.

Με 4-3-3 ξεκίνησε και τον ΠΑΣ ο Θανάσης Στάικος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γάλλος Πριόρ, δεξί μπακ ο Σόρια, αριστερό ο Πήλιος και στόπερ οι Εραμούσπε και Παντελάκης. Στην τριάδα του κέντρου ήταν οι Κύρκος, Καραχάλιος και Ριένστρα από δεξιά προς αριστερά, ενώ στην επίθεση αριστερά ήταν ο Ροσέρο, δεξιά ο Τζίμας και σέντερ φορ ενώ ήταν να ξεκινήσει ο Κόντε, ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής άφησε εκτός τον Ισπανό και τη θέση του πήρε ο Παμλίδης

Κυρίαρχος στο πρώτο και το 1-0 με πανέμορφο φάουλ του Πάολο Φερνάντες

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε σε μεγάλο ποσοστό στους Βολιώτες που είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα.

Αρχικά έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κύρκο, αλλά στο 33' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο λεπτό αυτό ο Βόλος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Πριόρ, ένα φάουλ που εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο ο Πάολο Φερνάντες κάνοντας το 1-0.

Πολλές αλλαγές στο 2ο καλύτερος και πάλι ο Βόλος

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Θανάση Στάικο να κάνει πολλές αλλαγές θέλοντας να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του. Αυτές τις αλλαγές εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που αρχικά είδαν την κεφαλιά του Άλχο στο 63' να σταματάει στο δοκάρι, αλλά έκαναν στο 67' το 2-0.

Συγκεκριμένα ο Πάολο Φερνάντες βρήκε ωραία στην περιοχή τον Φαν Βέερτ, αυτός γύρισε στον Βίκτορ Φερνάντες που με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σφραγίζοντας την πρόκριση του Βόλου στον τελικό.

ΒΟΛΟΣ (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Πριόρ στο τέρμα, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Παμλίδης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σούλης, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Τσίρης, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ρίζος, N. Λώλης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα