ΟΦΗ – Αστέρας 1-0: Φιλική νίκη για τους Κρητικούς (vid)

Newsroom
ΟΦΗ – Αστέρας 1-0: Φιλική νίκη για τους Κρητικούς (vid)

bet365

Ο ΟΦΗ πέρασε στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο, με τους Κρητικούς να επικρατούν του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα του ματς, ο ΟΦΗ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο τουρνουά που διεξάγεται στο Βόλο. Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Όσον αφορά το πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες, ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μανδάς, αριστερό μπακ ο Μπαλογιάννης, δεξί μπακ ο Μαρινάκης και στόπερ τους Πασαλίδη και Γιαννούλη. Στο κέντρο τα αμυντικά χαφ ήταν οι Μεγιάδο και Ντιουσέ και την τριάδα πίσω από τον Τσιλιανίδη από αριστερά προς τα δεξιά αποτέλεσαν οι Μπουζούκης, Τοράλ και Νέιρα.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Μεταξάς στο 4-4-2 κατέβασε την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τον Άλβαρες αριστερό μπακ, τον Καρμόνα δεξί και τους Ατιένθα και Καστάνιο στόπερ. Αριστερό εξτρέμ ήταν ο Γκαρντάφσκι, δεξί ο Ριέρα και στο κέντρο οι Μπερτόγλιο και Στάνκο. Όσον αφορά την επίθεση οι Ριέρα και Ρεγκίς ήταν το δίδυμο.

Γεμάτο ημίχρονο με γκολ και φάσεις

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε και γκολ και ωραίες φάσεις. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν μόλις στο 3' με τον Γκαρντάφσκι μετά από γύρισμα του Ριέρα να καταφέρνει να στέλνει τη μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 18' οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μπουζούκη να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Τοράλ σε ανατροπή του, ενώ στο 23' ο Καστάνιος έχασε μια νέα μεγάλη ευκαιρία όπως αυτή του Γκαρντάφσκι για να κάνει το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις και για τις δύο ομάδες, είτε για να διευρύνουν το προβάδισμα (ΟΦΗ), είτε για να ισοφαρίσουν (Αστέρας Τρίπολης), χωρίς όμως κάποια να σκοράρει με το 1-0 για τους Κρητικούς να μένει ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Πίτσου, Καστάνιο (83' Αντζουλάς), Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Γκαρνταφσκι (73' Μουνάφο), Μπερτόγλιο (46' Τιλίκα), Ριέρα, Σίτο, Κρεσπί (57' Μπενίτο) .

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Μαρινάκης (64'Ουές), Μπαλογιάννης (64'Διαμαντής), Γιαννούλης (64'Γιοχού), Πασαλίδης (64'Βούρος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (64' Καμάου), Νέιρα, Τοράλ (64' Στάικος), Μπουζούκης, Τσιαλιανίδης (64'Ντουρμισάι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα