Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Καρλίτος!

Νίκος Κικίδης
Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον της Λεχ Πόζναν για τον Καρλίτος!

bet365

Τη στιγμή που το μέλλον του Καρλίτος στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον αέρα, δημοσιεύματα από την Πολωνία αποκαλύπτουν επαφές του Ισπανού με τη Λεχ Πόζναν.

«Σειρήνες» από Πολωνία για Καρλίτος! Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, η Λεχ Πόζναν έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της απόκτησης του Ισπανού επιθετικού αφού φέρεται να έχει ανοίξει κύκλo επαφών με την πλευρά του προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει άμεσα στην Πολωνία.

Με προϋπηρεσία στην Ekstraklasa για λογαριασμό των Βίσλα Κρακοβίας και Λέγια Βαρσοβίας, η περίπτωσή του θεωρείται ιδανική για τους Πολωνούς λόγω της εξοικείωσής του με το πρωτάθλημα και των εξαιρετικών εντυπώσεων που είχε αφήσει κατά την διετή θητεία του στη χώρα.

Μάλιστα στα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρεται πως ακόμα δυο ομάδες από την Πολωνία ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Καρλίτος, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό.

Την περσινή περίοδο η Λεχ Πόζναν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως στη νέα σεζόν έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα με δυο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα