Παναθηναϊκός: Διπλό πολωνικό ενδιαφέρον για τον Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Διπλό πολωνικό ενδιαφέρον για τον Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Διπλό πολωνικό ενδιαφέρον για τον Καρλίτος

bet365

Δύο σύλλογοι του πολωνικού πρωταθλήματος έχουν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Ισπανό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά το «τριφύλλι» θα αποχωρήσει ο έμπειρος φορ.

Η ειλημμένη απόφαση του Παναθηναϊκού να ψάξει στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για έναν σέντερ φορ που θα αποτελεί σημείο αναφοράς, θα φέρει στη πόρτα της εξόδου έναν εκ των Καρλίτος ή Μακέντα. Ο Ισπανός φορ μετά το καταπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχασε την θέση του στην ενδεκάδα από τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Ιταλός έμεινε εκτός για μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω τραυματισμού και ο μόνος που θα έχει δεδομένα ενεργό ρόλο στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι ο Ιωαννίδης.

Όσον αφορά την περίπτωση του «Τσάρλι», σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, υπάρχουν δύο πολωνικές ομάδες που έχουν κάνει κρούση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Καρλίτος διατηρεί εξαιρετικό όνομα στη χώρα, μετά τις πολύ καλές σεζόν που έκανε στην Ekstraklasa με την φανέλα της Βίσλα και της Λέγκια Βαρσοβίας.

Είναι πιθανό το επόμενο διάστημα το φιλολογικό ενδιαφέρον να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να τον παραχωρήσουν. Δεν «παίζει» δηλαδή να τον αφήσουν ελεύθερο. Εξάλλου, ο Ίβηρας επιθετικός ολοκλήρωσε την χρονιά με 12 γκολ και 5 ασίστ, δεσμεύεται με συμβόλαιο και αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα