Ντίκο για ΟΦΗ: «Να κάνουμε το Ηράκλειο χαρούμενο» (vid)

Ντίκο για ΟΦΗ: «Να κάνουμε το Ηράκλειο χαρούμενο» (vid)

Newsroom
 Ντίκο για ΟΦΗ: «Να κάνουμε το Ηράκλειο χαρούμενο» (vid)

bet365

Ο Νουά Ντίγκο έγινε παίκτης του ΟΦΗ και έδωσε το «στίγμα» του αναφορικά με το τι θέλει να πετύχει στην ομάδα.

Παίκτης του ΟΦΗ έγινε σήμερα (3/8) ο Νουά Ντίκο και ο 30χρονος φορ έδωσε το «στίγμα» του μέσω των όσων είπε στο κανάλι της ομάδας. «Η πόλη είναι πολύ ωραία, η ομάδα είναι πολύ καλή και χαίρομαι που είμαι εδώ. Ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Οι στόχοι είναι ως ομάδα να έχουμε μία καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν. Σε προσωπικό επίπεδο, αγωνίζομαι ως επιθετικός άρα ο στόχος μου είναι να σκοράρω, να απολαύσω το ποδόσφαιρο εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία καλή σεζόν, για να κάνουμε την πόλη χαρούμενη», ανέφερε αρχικά.

Ο επιθετικός από το Μάλι μίλησε και για το «πώς» αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας. «Το γεγονός ότι γνωρίζω τον Τζον Τοράλ και τον Σαμιουέλ Γιοχού θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα, αλλά ήταν και από τους παράγοντες που με έπεισαν να έρθω εδώ. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, ειδικά ο Τζον που βρίσκεται ήδη έναν χρόνο εδώ. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και μου αρέσει ως άνθρωπος, αλλά και ως παίκτης. Με βοήθησε να έρθω εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη».

Για τον ΟΦΗ, την Κρήτη και το ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε ότι «ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει διαρκώς ανοδική πορεία, κι αυτό είναι εμφανές. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Επίσης, το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ένα καλό μέρος για να ζεις είναι ένας παράγοντας που με έκανε να έρθω, όμως ο σημαντικότερος έχει να κάνει με την ομάδα, η οποία έχει σωστό προσανατολισμό. Το πρωτάθλημα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, είναι καλό. Υπάρχουν κάποιοι φανταστικοί παίκτες και ελπίζω να είμαι κομμάτι μίας πολύ καλής σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα