Ολυμπιακός: «Στους ενδιαφερόμενους για Λάρσον οι Πειραιώτες» σύμφωνα με Σουηδούς (vids)

Newsroom
Ολυμπιακός: «Στους ενδιαφερόμενους για Λάρσον οι Πειραιώτες» σύμφωνα με Σουηδούς (vids)

bet365

Την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Σπάρτακ Μόσχας Τζόρτναν Λάρσον κοιτάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η αλλαγή προπονητή, με τον Κάρλος Κορμπεράν να αναλαμβάνει στη θέση του Πέδρο Μαρτίνς, ήταν λογικό να αρχίσουν και πάλι τα μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά έρχεται από Σουηδία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «aftonbladet.se» θέλει τους Πειραιώτες να εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Σπάρτακ Μόσχας, Τζόρνταν Λάρσον. Για την ακρίβεια οι Σουηδοί λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στον παίκτη, όπως του έχει κάνει και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι δύο ομάδες, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι οι μόνες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, καθώς τον θέλουν και οι Βασιλεία, Γαλατά και Μαγιόρκα. Ο Λάρσον μεταγράφηκε στην Σπάρτακ το 2019 και μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αποχώρησε και έπαιζε δανεικός στην ΑΪΚ Στοκχόλμης όπου σε 11 συμμετοχές είχε 3 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα