Σεμέδο: «Είμαι περήφανος που αντιπροσώπευσα τον Ολυμπιακό»

Σεμέδο: «Είμαι περήφανος που αντιπροσώπευσα τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Σεμέδο: «Είμαι περήφανος που αντιπροσώπευσα τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ντουχαΐλ και με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε την «οικογένεια» του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχαΐλ, με τους Πειραιώτες να εισπράττουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% του Πορτογάλου στόπερ. Ο έμπειρος αμυντικός με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε του Πειραιώτες, με τους οποίους «μεγάλωσε, έμαθε, πάλεψε και κέρδισε», ενώ δήλωσε περήφανος που αποτέλεσε και θα... αποτελεί μέλος της ερυθρόλευκης «οικογένειας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σεμέδο:

«Έφτασα το 2019 σε ένα ιστορικό κλαμπ της Ελλάδας... στο πιο σημαντικό κλαμπ της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα.

Ήρθα με τη θέληση να παλέψω για τίτλους, και έτσι έγινε. Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη, κάθε μάχη μία επιτυχία. Κατέκτησα δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Είμαι περήφανος που αντιπροσώπευσα έναν τέτοιον οργανισμό. Θα είμαι για πάντα ένας από εσάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα