ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στα πλευρά, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο, μετά το ρεπό της Κυριακής (31/7), με μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, που είχε σπάσει δύο πλευρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Σε ρυθμούς ενός νέου κύκλου προετοιμασίας έχει μπει ο ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αύγουστος ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη από τη γραμμή της άμυνας και την τακτική.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ μόνος του προπονήθηκε κι ο Νίκολας Κουαλιάτα λόγω ίωσης.

Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για την Τρίτη (02.08) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στις 09:00 και στις 18:45».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα