Ο Νάσμπεργκ δεν έπαιξε με τη Βαλερένγκα λόγω του ΠΑΟΚ

Ο Νάσμπεργκ δεν έπαιξε με τη Βαλερένγκα λόγω του ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Νάσμπεργκ δεν έπαιξε με τη Βαλερένγκα λόγω του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Νάσμπεργκ ζήτησε να μην αγωνιστεί στο ματς με την Γιερβ, ώστε να μη ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του αφού άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Επίσημα ο Ιβάν Νάσμπεργκ είναι παίκτης της Βαλερένγκα μέχρι και σήμερα (31/7) και μετά τη λήξη του συμβολαίου του θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει από καιρό.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες γνώρισε την αποθέωση, στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Intility Arena» κόντρα στη Βίκινγκ.

Η ομάδα της Νορβηγίας φιλοξενήθηκε χθες από την Γιερβ την οποία κέρδισε 5-2 και μέχρι τις παραμονές του αγώνα ο 26χρονος στόπερ φαίνεται πως θα αγωνίζονταν, όμως τελικά δεν έπαιξε ούτε σαν αλλαγή και μετά την αναμέτρηση ο Νταγκ Ελιεβ Φάγκερμο, κόουτς της Βαλερένγκα, εξήγησε το γιατί. Οπως ανέφερε σχετικά αυτό συνέβη ύστερα από πρωτοβουλία του παίκτη που ζήτησε να μην παίξει ώστε να μη ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του.

Αυτόματα ολοκληρώθηκε η παρουσία του στο club της χώρας του και άμεσα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα