Ο Νάσμπεργκ αποθεώθηκε στο τελευταίο του ματς στο «Intility Arena»

Ο Νάσμπεργκ αποθεώθηκε στο τελευταίο του ματς στο «Intility Arena»

Newsroom
 Ο Νάσμπεργκ αποθεώθηκε στο τελευταίο του ματς στο «Intility Arena»

bet365

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στους φίλους της Βαλερένγκα και γνώρισε την αποθέωση.

Το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Βαλερέγκα έπαιξε σήμερα (24/7) ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πριν «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη, ο Νορβηγός έδωσε μια τελευταία παράσταση στο «Intility Arena», βοηθώντας την ομάδα του να υπερκεράσει το εμπόδιο της Βίκινγκ με μια επιβλητική νίκη (4-2).

Μετά το φινάλε του αγώνα μάλιστα ακολούθησαν σκηνές αποθέωσης, με τους οπαδούς να ζητωκραυγάζουν το όνομά του και να τον πνίγουν με αγκαλιές, όταν εκείνος ανέβηκε στην κερκίδα των οργανωμένων. Οπου μάλιστα υπήρχε προς τιμήν του ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Ιβάν Νάσμπεργκ, ένας από εμάς». Αλλωστε ο 26χρονος στόπερ είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και παίζει σε αυτή από το 2005, όταν και ήταν μόλις εννέα ετών.

Πάντως αυτή πιθανότατα δεν ήταν η τελευταία φορά που ο Νάσμπεργκ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βαλερένγκα, αφού προτού ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό του προηγείται το παιχνίδι με τη Γερν το ερχόμενο Σάββατο (30/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα