Παναθηναϊκός: «Χτιστός» ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: «Χτιστός» ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: «Χτιστός» ο Σπόραρ

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ που αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και η σωματοδομή του παραπέμπει σε επιθετικούς του κορυφαίου επιπέδου.

O Παναθηναϊκός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Άντρατζ Σπόραρ και ξέχωρα από τις ικανότητες του Σλοβένου επιθετικού μέσα στην αντίπαλη περιοχή που τον έκαναν... διάσημο, ξεχωρίζει και για την σωματοδομή του. Ο διεθνής άσος είναι πραγματικά «χτιστός» και το κορμί του παραπέμπει σε φορ του κορυφαίου επιπέδου, όπως ο Λεβαντόφκσι.

Αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από την πιο πρόσφατη φωτογραφία από το προφίλ του στο instagram.

Aπό κει και πέρα, ο Σπόραρ θα χρειστεί τον χρόνο του για να είναι έτοιμος και σε καλό επίπεδο ρυθμού. Δεν ακολούθησε την προετοιμασία της Σπόρτινγκ, δεν έπαιξε στα φιλικά των «λιονταριών», άρα θέλει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Βέβαια όλο αυτό το διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις και διατηρήθηκε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα