Σπόραρ: Υπογράφει εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό!

Σπόραρ: Υπογράφει εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό!

Σπόραρ: Υπογράφει εντός της ημέρας στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ και άνθρωποι από το περιβάλλον του επιβεβαίωσαν στο Gazzetta πως «κλείνει» άμεσα στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να «σφραγιστεί» με υπογραφές η σπουδαία και δαπανηρή μεταγραφή του στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Άντρατζ Σπόραρ, με την Abola να φέρνει το όνομα του στην επικαιρότητα και από την Σλοβενία να γίνεται γνωστό το πρωί της Τετάρτης πως το θέμα είναι πολύ προχωρημένο. Το Gazzetta επικοινώνησε με τον διεθνή στράικερ πριν λίγη ώρα και εκείνος επιβεβαίωσε πως άμεσα θα φορέσει την πράσινη φανέλα και ότι είναι αρκετά χαρούμενος με την προοπτική του Παναθηναϊκού, χωρίς να θέλει να πει τίποτα περισσότερο, σεβόμενος τις διαδικασίες του κλαμπ. Eπιβεβαίωση υπήρξε και από το περιβάλλον του παίκτη.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα ποσό πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να πλησιάζουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη», καθώς μέσα στην ημέρα ο Σπόραρ θα υπογράψει τα συμβόλαια που του έχουν στείλει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το Who is who του Σπόραρ

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανήκει από τον χειμώνα του 2020, όταν τότε οι Πορτογάλοι τον απέκτησαν από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021 πέρασε δανεικός από την Μπράγκα, ενώ, βρέθηκε και στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο (35 συμμετοχές στην Championship) την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο.


Αγωνίζεται και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως δεξιός εξτρέμ, έχοντας προσθέσει στις εμπειρίες του και το γερμανικό ποδόσφαιρο με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (9 εμφανίσεις στη δεύτερη Bundesliga), την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 ως δανεικός από τη Βασιλεία. Με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας έχει 39 παιχνίδια, ξεκινώντας στο ανδρικό τμήμα από το 2016.

Στην τροπαιοθήκη του έχει να επιδείξει πρωταθλήματα από Σλοβενία (2016 με Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Ελβετία (2016, 2017 με Βασιλεία), Σλοβακία (2019 με Σλόβαν Μπρατισλάβας) και φυσικά από την Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2021. Είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 29 τέρματα το 2019 στην Fortuna Liga της Σλοβακίας και το 2016 στην Prva Liga της Σλοβενίας. Επί πορτογαλικού εδάφους κατέκτησε και το Κύπελλο με την Μπράγκα το 2021.

Τα περισσότερα τέρματα της καριέρας του τα πέτυχε στην Λιουμπλιάνα (50 σε 108 ματς), έπειτα στην Μπρατισλάβα (60 σε 78 παιχνίδια) ενώ, είχε και 8 γκολ στην Championship στα 35 ματς που έπαιξε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα