Ραούλ Μορικέλι, τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Ραούλ Μορικέλι, τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Ραούλ Μορικέλι, τετραετίας στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο προερχόμενος από τη Ρόμα, 20χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός, Ραούλ Μορικέλι, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραούλ Μορικέλι συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/7) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο 20χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι και τον Ιούνιο του 2026, με την επισημοποίηση της απόκτησής του από τη Ρόμα να αναμένεται εντός της ημέρας από τους «ασπρόμαυρους».

Πάντως, οι εκπρόσωποι του πρόλαβαν και ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μέσα από τα γραφεία της Τούμπας λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υπογραφή του συμβολαίου.

Υπογραφή Μορικέλι στον ΠΑΟΚ

Ο 20χρονος αμυντικός, βρίσκεται από χθες (26/7) στην Θεσσαλονίκη και αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ υπέγραψε συμβόλαιο αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων αρχικά με την αναπτυξιακή ομάδα του ΠΑΟΚ, που από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Υπογραφή Μορικέλι στον ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα