Το πλάνο Λουτσέσκου για την ανατροπή και την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Το πλάνο Λουτσέσκου για την ανατροπή και την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Το πλάνο Λουτσέσκου για την ανατροπή και την πρόκριση του ΠΑΟΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να παρουσιαστούν σαφώς πιο βελτιωμένοι στη ρεβάνς με τη Λέφσκι Σόφιας. Οι 11 που έχουν προβάδισμα, τα σχέδια του Λουτσέσκου, οι αλλαγές και τα «στοιχήματα» του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά είναι κοινό μυστικό πως έχει καταλήξει λίγο-πολύ σε όλες τις θέσεις του βασικού σχήματος με το οποίο σκέφτεται να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ευρωπαϊκό «τελικό».

Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις την ενδεκάδα που θα σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στη Λέφσκι, έχοντας ως δεδομένο ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Η ενδεκάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και εκεί δεν χωρά αμφιβολία πως θα είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Η παρουσία του Λευτέρη Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη, το ίδιο και των δύο κεντρικών στόπερ, Ίνγκασον και Κάργα, ενώ στο αριστερό άκρο μάλλον θα ξεκινήσει ο Ράφα Σοάρες παρότι σήμερα ο Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επιστροφή του Γιάσμιν Κούρτιτς στο αρχικό σχήμα μοιάζει να έχει «κλειδώσει» μαζί μ’ αυτή του Ντάγκλας Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή, σίγουρος θεωρείται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς για το δεξιό άκρο της επίθεσης.

Ένα ερωτηματικό έχει να κάνει με το ποιος θα επιλεγεί πίσω από τον φορ, με τον Τιάγκο Ντάντας να έχει ένα προβάδισμα, όπως και ο Νίκο Κουαλιάτα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, προφανώς γιατί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι και μάλιστα τόσο κρίσιμο, όπως αυτό με τη Λέφσκι.

Τέλος υπάρχει και ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Γερμανός, με καταγωγή από το Τόγκο, δοκιμάστηκε εκ νέου στη θέση του φορ, εκεί όπου λογικά θα ξεκινήσει παίζοντας μόλις για τρίτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα