Παναθηναϊκός: Αγνοια και οργή για Πάβκοβ

Παναθηναϊκός: Αγνοια και οργή για Πάβκοβ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Αγνοια και οργή για Πάβκοβ

bet365

Στη Σερβία ναι μεν κάνουν λόγο για οικονομική διαφορά του Ερυθρού Αστέρα και του Παναθηναϊκού για χάρη του Πάβκοβ, ο 28χρονος όμως δεν έχει καν προταθεί στο «τριφύλλι» και οι «πράσινοι» διαψεύδουν κάθε κουβέντα για εκείνον.

Στην «πραγματικότητα» του Παναθηναϊκού έβαλαν από χθες (22/7) οι Σέρβοι τον Μίλαν Πάβκοβ, όταν και μετέδωσαν πως οι «πράσινοι» έκαναν για χάρη του πρόταση ύψους 600.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα αλλά απορρίφθηκε. Μάλιστα σήμερα επανήλθαν με νέα δημοσιεύματα, όπου μετέδωσαν πως το «τριφύλλι» ανέβασε την προσφορά του η οποία όμως εκ νέου δεν ικανοποίησε την ομάδα του Βελιγραδίου που κοστολογεί 1,5 εκατομμύρια τον 28χρονο φορ.

Ωστόσο η πλευρά του Παναθηναϊκού διέψευσε κατηγορηματικά πως όχι απλά έχει υπάρξει η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον παίκτη, αλλά και πως υφίσταται καν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα λέχθηκε κατηγορηματικά πως δεν έχει καν προταθεί στο club, άρα δεν υπάρχει και η οποιαδήποτε συζήτηση με τον Ερυθρό Αστέρα, εννοείται και διαφορά.

Ετσι στο «τριφύλλι» έκλεισαν για τα καλά την οποιαδήποτε σχετική κουβέντα για τον Πάβκοβ, ενώ έγινε από μέρος τους λόγος για κακόβουλα δημοσιεύματα εάν και εφόσον συνεχιστούν ανάλογες σχετικές τοποθετήσεις, δείχνοντας έτσι και οργισμένοι που συντηρείται το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα