Πάβκοβ: Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα

Πάβκοβ: Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ φέρεται να έκανε ο Παναθηναϊκός, με τους Σέρβους να ζητούν περισσότερα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, το βλέμμα είναι στραμμένο στον Μίλαν Πάβκοβ. Μάλιστα, όπως τονίζει η έγκυρη ιστοσελίδα «Mozzart Sport», οι «Πράσινοι» έκαναν πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα ύψους 600.000 ευρώ, η οποία όμως δεν έπεισε τους «Ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο Αστέρας ζητά 1.5 εκατ. ευρώ, αν και είναι διατεθειμένος να πέσει αρκετά, μιας και ο κόουτς, Στάνκοβιτς έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του. Ο 28χρονος επιθετικός μετρά φέτος 3 γκολ σε δυο ματς πρωταθλήματος, ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε 14 τέρματα και 8 ασίστ σε 42 παιχνίδια. Οι Σέρβοι τονίζουν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και είναι πιθανή μια νέα πρόταση του Παναθηναϊκού. Για τον Πάβκοβ ενδιαφέρον έδειξε και η Τζένοα, χωρίς όμως να προχωρήσει σε επίσημη κρούση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα