Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Τορό και τον δίνει δανεικό σε ομάδα της SL1

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Τορό και τον δίνει δανεικό σε ομάδα της SL1

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Τορό και τον δίνει δανεικό σε ομάδα της SL1

bet365

Το ρεπορτάζ από την Βραζιλία επιβεβαιώνεται και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Ζόνας Τορό, τον οποίο θα παραχωρήσει δανεικό σε ομάδα της Super League 1.

Το απόγευμα της Πέμπτης το Gazzetta σας μετέφερε το ρεπορτάζ από την Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός είχε στο στόχαστρο τον 23χρονο εξτρέμ της Σάο Πάολο, Ζόνας Τορό. Λίγες ώρες αργότερα, οι πληροφορίες από την χώρα του καφέ επιβεβαιώθηκαν, καθώς όντως οι ''πράσινοι'' είναι κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με προοπτική για το μέλλον και όχι για άμεση ένταξη στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Τόρο, αν όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε ομάδα της Super League 1, στην οποία θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός και να διεκδικήσει την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει 48 συμμετοχές 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάολο, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της επίθεσης και τα τελευταία χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα του. Πρόσφατα, όμως και επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, έχει τεθεί στο περιθώριο και κάνει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα