Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για τον Ζόνας Τορό της Σάο Πάολο»

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για τον Ζόνας Τορό της Σάο Πάολο»

Παναθηναϊκός: «Ενδιαφέρον για τον Ζόνας Τορό της Σάο Πάολο»

bet365

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον 23χρονο εξτρέμ της Σάο Παόλο, Ζόνας Τορό.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτες στα άκρα της επίθεσης και μία από τις επιλογές σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία είναι ο Γιόνας Τόρο της Σάο Πάολο. O 23χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος στο τέλος του χρόνου και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ «τις επόμενες ώρες οι εκπρόσωποι του Τορό θα πάρουν προσφορά από τον Παναθηναϊκό για τη Σάο Πάολο. Ο παίκτης τελειώνει το συμβόλαιό του και έχει συμφωνία»!

Ο Τορό έχει 48 συμμετοχές 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάολο, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο «φτερά» της επίθεσης και τα τελευταία χρόνια ήταν βασικός στην ομάδα του. Πρόσφατα, όμως και επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, έχει τεθεί στο περιθώριο και κάνει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα