ΑΕΚ: Στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης, επιθεώρησε και τις σουίτες

ΑΕΚ: Στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης, επιθεώρησε και τις σουίτες

ΑΕΚ: Στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης, επιθεώρησε και τις σουίτες

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7) βρέθηκε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τσέκαρε την πρόοδο όλων των εργασιών δίνοντας έμφαση στις σουίτες.

Την παραμικρή λεπτομέρεια στην πρόοδο των εργασιών παρακολουθεί στην OPAP Arena ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ειδικά όσο πλησιάζουμε πλέον προς την ημέρα που το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στον Σεπτέμβριο, με τα εγκαίνια να προγραμματίζονται για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης συνηθίζει να πηγαίνει κάθε Σάββατο πραγματοποιώντας την καθιερωμένη του επίσκεψη στην OPAP Arena, ωστόσο όποτε το κρίνει σκόπιμο πηγαίνει και τις καθημερινές. Κι αυτό γιατί θέλει τα πάντα να γίνουν όπως πρέπει μπαίνοντας στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7) στην OPAP Arena και επιθεώρησε όλους τους χώρους εντός και εκτός γηπέδου μαζί με τους συνεργάτες του, τον Νίκο Καραούζα, εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, και την Ανθή Παπακώστα ενώ μαζί του ήταν και ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Το αφεντικό της Ένωσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις σουίτες, τόσο στους διαδρόμους που οδηγούν σε αυτές, όσο και στο εσωτερικό τους και στα μπαλκόνια.

Έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και συνομίλησε με τους υπεύθυνους προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες και στο κομμάτι αυτό. Την ίδια στιγμή τα έργα συνεχίζονται σε διάφορα μέτωπα, όπως στο ισόγειο του κτιρίου που θα φιλοξενεί τα Μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, αλλά και με την ενίσχυση οπλισμού για την τοποθέτηση των μάτριξ, ενώ ο χλοοτάπητας «δένει» όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα