Χριστοβασίλης για ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιπλέον μεταγραφές μόνο εάν υπάρξει ανάγκη»

Newsroom
Χριστοβασίλης για ΠΑΣ Γιάννινα: «Επιπλέον μεταγραφές μόνο εάν υπάρξει ανάγκη»

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ισχυρός άνδρας της ομάδας, σχολίασε πως με τους Τζίμα, Παμλίδη και ίσως τον Πούντιτς είναι πιθανό να «κλείσει» το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον δύο με τρεις προσθήκες θα ανακοινώσει άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς εκκρεμεί η επισημοποίηση της απόκτησης του Τζίμα από τον ΠΑΟΚ και της επιστροφής του Παμλίδη.

Παράλληλα είναι ανοικτό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον υπό δοκιμή Πούντιτς και όπως σχολίασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ισχυρός άνδρας της ομάδας, στο ITV, οι τρεις παραπάνω παίκτες ενδέχεται να είναι και οι τελευταίες χρονικά μεταγραφές του «Αγιαξ της Ηπείρου» για την καλοκαιρινή περίοδο, εκτός και αν στην πορεία προκύψουν σχετικές ανάγκες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη μεταγραφή του Παμλίδη: «Η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ θα γίνει όταν κατατεθεί στην ΕΠΟ η λύση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα, τη Δευτέρα ή την Τρίτη».

Για τους δανεισμούς των Μπαγκαλιάνη και Τζίμα: «Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και προσπαθήσαμε να τα πάρουμε περισσότερα χρόνια. Από φέτος ο νόμος δεν επιτρέπει δανεισμούς μεγαλύτερους του ενός έτους, αλλά νομίζω ότι αυτό θα επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και πιστεύω τα δύο παιδιά να παραμείνουν στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Με τους παίκτες αυτούς που έχουμε τώρα θα γίνουν τα φιλικά και η προετοιμασία και στην πορεία, αν χρειαστεί κάτι, θα κάνουμε τις πρόσθετες κινήσεις. Αν κάνουν αυτά τα παιδιά για τη δουλειά που τα πήραμε, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια έκπληξη».

Για τη μεταγραφή Περέα και αν είναι ευχαριστημένος: «Και ποιος δεν θα ήταν; Τα χρήματα δεν μπήκαν ακόμα στα ταμεία της ομάδας βέβαια. Η μεταγραφή είναι στα 2,5 εκ. αλλά υπάρχουν και ποσοστά που έχει ο Παναθηναϊκός και διάφοροι άλλοι».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο σύνολο και να σώσουμε όσο πιο γρήγορα την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μια ίδια θέση με πέρυσι, αλλά η πορεία θα δείξει».

Για την κίνηση των διαρκείας: «Τα δύο τελευταία χρόνια τα γήπεδα μία άνοιγαν και μία έκλειναν. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος τώρα θα επανέρθει. Ακόμα δεν υπάρχει κίνηση στα διαρκείας. Είναι ίσως νωρίς, ο κόσμος θέλει να δει και κάποια φιλικά παιχνίδια. Δεν χρειαζόμαστε φανταχτερές μεταγραφές, αλλά παιδιά με πνευμόνια».

Για τον Μεταξά και την αποχώρησή του: «Είχαμε άψογη συνεργασία. Τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια δεν ξέρω. Ηταν μία δικιά του επιλογή να αποχωρήσει. Δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα ότι θα φύγει. Μιλάγαμε για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μέχρι ενός σημείου και κάποια στιγμή, στα τρία τελευταία παιχνίδια μας ενημέρωσε ότι είχε πάρει την τελική του απόφαση. Ηταν και το σημείο που η ομάδα έχασε λίγο τον προσανατολισμό της. Δεν μας εξήγησε επακριβώς γιατί έφυγε, αλλά από τη στιγμή που το είπε, δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσω να βρω τους λόγους».

Για τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ: «Από τον Ιανουάριο περιμένουμε τα τα χρήματα από το στοίχημα, αλλά η καθυστέρηση φέρνει πίσω και τα έργα. Μόλις τα χρήματα αυτά μπουν, θα ξεκινήσουν και τα έργα, προκειμένου τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ να είναι του ίδιου επιπέδου με τους 'Ζωσιμάδες'. Να σημειωθεί ότι και στο Εθνικό Στάδιο αναμένονται κάποιες εργασίες, όχι μόνο στον χλοοτάπητα, αλλά και γενικότερα».

Για τη στήριξη των τοπικών φορέων: «Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Το αν είναι αρκετό ή όχι, τι να πω; Υπάρχουν κάποιοι που βοηθάνε περισσότερο και κάποιοι όχι. Ο,τι και να πούμε ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του».

Για το όραμα νέου γηπέδου: «Από το δικό μου μυαλό δεν έχει φύγει, αλλά οι πολιτικοί παράγοντες δεν βοηθάνε καθόλου. Δεν είναι τόσο τοπικό το θέμα, όσο ότι δεν ανήκουν τα γήπεδα στον Δήμο, αλλά στη ΓΓΑ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα