ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Πούντιτς

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Δοκιμάζει τον Πούντιτς

bet365

Ο Μάριν Πούντις, νεαρός Κροάτης χαφ με θητεία στους «μικρούς» της Μπάγερν Μονάχου και της Βέρντερ Βρέμης, ενσωματώθηκε στην αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία καθώς δοκιμάζεται ο Μάριν Πούντιτς. Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό χαφ (6αρο-8άρι) από την Κροατία, που είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του αλλά έχει μεγαλώσει – ποδοσφαιρικά και μη – στη Γερμανία.

Αρχικά ήταν στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν Μονάχου και από το 2019 στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, από την οποία αποχώρησε πρόσφατα.

Ο νεαρός μέσος θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Θανάση Στάικου και ανάλογα με την εικόνα που θα δείξει θα αποκτηθεί ή όχι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα