Άρης: Η μεταγραφή του Μανού Γκαρσία θα γίνει και μένει να φανεί ο τρόπος…

Άρης: Η μεταγραφή του Μανού Γκαρσία θα γίνει και μένει να φανεί ο τρόπος…

Άρης: Η μεταγραφή του Μανού Γκαρσία θα γίνει και μένει να φανεί ο τρόπος…

bet365

Ο Άρης έχει πλησιάσει αρκετά στην απόκτηση του Μανού Γκαρσία, απλά απομένει να «διευκρινιστεί» ο τρόπος καθώς στο τραπέζι υπάρχει πάντα το σενάριο του δανεισμού όπως φυσικά κι αυτό της αγοράς.

Το Gazzetta είχε σημειώσει ότι ο Μανού Γκαρσία είναι ο βασικός στόχος του Άρη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκτιμάται ότι ο 24χρονος Ισπανός ταιριάζει απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία του Χερμάν Μπούργος καθώς διαθέτει τόσο την τεχνική κατάρτιση για να ανταποκριθεί σ’ αυτό που λείπει στον Άρη (σ. σ. τελική πάσα) όσο και τα χαρακτηριστικά για να «φτιάχνει» το παιχνίδι της ομάδας. Στην πραγματικότητα, αυτό που απομένει είναι ο τρόπος. Αν δηλαδή θα πρόκειται για ετήσιο δανεισμό ή θα επιτευχθεί συμφωνία με τη Σπόρτιγκ Χιχόν για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Το Gazzetta εξήγησε γιατί η υπόθεση είναι στο χέρι του Άρη, καταθέτοντας τη λεπτομέρεια του συμβολαίου του παίκτη με την ισπανική ομάδα. Για την ακρίβεια, μπορεί να κλείσει σε όποια ομάδα (πρώτης κατηγορίας) θέλει δίχως η Σπόρτιγκ Χιχόν να έχει λόγο, αρκεί αυτή η ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι την Παρασκευή (15/7).

Επί τούτου όμως υπάρχει μια ακόμη λεπτομέρεια. Αν ο Μανού Γκαρσία κάνει χρήση αυτού του όρου και πάει δανεικός σε ομάδα της αρεσκείας του, αυτομάτως επεκτείνεται το συμβόλαιό του με τη Σπόρτιγκ Χιχόν για έναν χρόνο και ο ίδιος δεν θέλει κάτι τέτοιο να συμβεί. Ο Άρης θέλει τον Μανού Γκαρσία όχι μόνο για έναν χρόνο αλλά προσπαθεί να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Γι’ αυτόν τον λόγο, εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτιγκ Χιχόν αναζητώντας ένα ποσό συμφωνίας. Δεν προτίθεται να δώσει τα 4.000.000 ευρώ που ζητούν οι Ισπανοί οι οποίοι θέλουν να αποσβέσουν την επένδυση που είχαν κάνει το 2019.

Οι «κίτρινοι» ποντάρουν σε δύο δεδομένα. Καταρχήν στα «θέλω» του παίκτη. Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν Άρη και Μανού Γκαρσία να τα έχουν βρει σε όλα, αναδύεται όμως ο θετικός τρόπος σκέψης του Ισπανού επί της προοπτικής μετακόμισής του στην Ελλάδα. Το δεύτερο δεδομένο είναι τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σπόρτιγκ Χιχόν. Οι Ισπανοί χρειάζονται χρήματα ή τουλάχιστον, να μη χρειαστεί να πληρώσουν κάποια συμβόλαια. Κι αυτά τα 700.000-800.000 ευρώ που αναγράφονται στο συμβόλαιο του Μανού Γκαρσία είναι πολλά για το βαλάντιο της ισπανικής ομάδας.

Ο Άρης είναι εξαιρετικά ενημερωμένος περί των δεδομένων της υπόθεσης και προσπαθεί να φέρει την όλη υπόθεση στα δικά του μέτρα. Και μέσα στο επόμενο 24ώρο αναμένεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη με το ενδεχόμενο τελικής συμφωνίας όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να φαντάζει ως το επικρατέστερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα