Ο Άρης περιμένει τον Ζερβίνιο να λύσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ

Ο Άρης περιμένει τον Ζερβίνιο να λύσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ

Ο Άρης περιμένει τον Ζερβίνιο να λύσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ

bet365

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Ζερβίνιο για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και ο λόγος της μη επισημοποίησης είναι η δέσμευση του 35χρονου Ιβοριανού με την Τραμπζονσπόρ.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Ζερβίνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τραμπζονσπόρ με συνολικές απολαβές (συμπεριλαμβανομένου και του Bonus υπογραφής) πάνω από 3,5 εκατομμύρία ευρώ. Ο τραυματισμός του στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη έβαλε νέα δεδομένα στη σχέση του με την τουρκική ομάδα καθώς υπήρξε αναστολή της συνεργασίας τους για έξι μήνες και επέκτασή της μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ κατά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου. Συν τοις άλλοις, η Τραμπζονσπόρ διαθέτει μεγάλο αριθμό ξένων παικτών και παράλληλα δεν προχώρησε στην πώληση του βασικού τερματοφύλακά της από την οποία εκτιμά ότι μπορεί να εξασφαλίσει ένα ποσό 15+ εκατομμυρίων ευρώ.

Η συμφωνία του Άρη με τον 35χρονο Ιβοριανό λειτουργεί προς όφελος και της Τραμπζονσπόρ η οποία θέλει να βγάλει από το εξοδολόγιό της τα πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται να εισπράξει ο παίκτης, αλλά ο ίδιος ο Ζερβίνιο δεν έχει σκοπό να χαρίσει χρήματα. Κι έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αναζητώντας μια συμβιβαστική λύση. Με τον Ιβοριανό να προσπαθεί να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του και την Τραμπζονσπόρ να επιδιώκει να γλιτώσει χρήματα.

Προφανέστατα, αυτός είναι και ο λόγος της ακύρωσης της άφιξης του παίκτη στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Ιβοριανός αναμενόταν σήμερα (13/7) στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν έγινε και μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» η ακριβής ημερομηνία άφιξής του. Προέχει να λυθεί το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα