Παναθηναϊκός: Viva la Grecia! (vids)

Παναθηναϊκός: Viva la Grecia! (vids)

Παναθηναϊκός: Viva la Grecia! (vids)

bet365

Εργασία και χαρά η απογευματινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό με παιχνίδια τεχνικής, στα οποία νίκησαν στον... πόντο οι Έλληνες με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Μετά την... εξοντωτική πρωινή προπόνηση όπου για πρώτη φορά ανέβηκε η ένταση τόσο ψηλά, το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το χάρηκαν με την ψυχή τους, καθώς το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής με ομάδες, όπου ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και τα πειράγματα δίχως τέλος.

Το επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε στήσει πέντε παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο με ζητούμενο τον στόχο. Ποιά ήταν αυτά;

Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να σκοράρουν σε δύο μικρά τέρματα, όπου το ένα είχε απόσταση από το άλλο ένα μέτρο και ήταν γυρισμένα προς την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Έπρεπε επίσης να σκοράρουν σε μικρό τέρμα με την μία έπειτα από πάσα και την μπάλα να κάνει ένα γκολ στο έδαφος. Έπειτα σε ζευγάρια έπρεπε να κάνουν κεφαλιές για λίγα μέτρα και μετά να βάλουν την μπάλα σε έναν μεγάλο κάδο όπου μπροστά του υπήρχε ένα ανδρείκελο. Στο τρίτο παιχνίδι έπρεπε να πετύχουν το οριζόντιο δοκάρια από τα είκοσι μέτρα και το τέταρτο να βρουν το ιδανικό σιγανό χτύπημα ώστε η μπάλα να σταματήσει μέσα σε έναν κύκλο.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Μαύροι: Σένκεφελντ, Ηλιάδης, Λοντίγκιν, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Παλάσιος

Μπλε: Αϊτόρ, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χριστογεώργος, Ρούμπεν,

Πράσινοι: Κώτσιρας, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Διούδης

Πορτοκαλί: Μάγκνουσον, Φρόκου, Σάρλια, Κρυπαράκος, Τσέριν, Σαρδέλης, Ξενόπουλος

Μόλις οι ασκήσεις ολοκληρώθηκαν οι παίκτες μαζεύτηκαν στο κέντρο και περίμεναν την καταμέτρηση από τους βοηθούς του Γιοβάνοβιτς. Η made in Greece ομάδα με τα πράσινα φώναζε πριν την ανακοίνωση του αποτέλεσματος ''Viva la Grecia'' και τελικά δικαιώθηκαν, καθώς ήταν εκείνοι που νίκησαν με 81 πόντους έναντι 80 της μπλε ομάδας.

Οι Έλληνες παίκτες το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, με τον Μπρινιόλι να κάνει πλάκα και να γκρινιάζει για την... διαιτησία!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα