Παναθηναϊκός: Οι νέοι που ήταν ωραίοι και ο killer Καρλίτος (vids)

Παναθηναϊκός: Οι νέοι που ήταν ωραίοι και ο killer Καρλίτος (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι νέοι που ήταν ωραίοι και ο killer Καρλίτος (vids)

bet365

Οι... πιτσιρικάδες του Τριφυλλιού αναδείχθηκαν νικητές στο τουρνουά της Τρίτης με τον Ισπανό επιθετικό να ξεχωρίζει για τα τελειώματά του. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Βάλχζε ημέρα 8η για τον Παναθηναϊκό, με την πρωινή προπόνηση να έχει αρκετά μεγάλη ένταση, τόσο στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης όσο και στο τουρνουά 6X6 που ακολούθησε σε μικρό χώρο και μάξιμουμ τρεις επαφές, με τον ρυθμό να είναι ιδιαίτερα υψηλός και τις καταστάσεις τρανζίσιον να αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερις ομάδες.

Αυτές ήταν οι εξής:

Λαχανί ομάδα: Λοντίγκιν, Σιδεράς, Γκάνεα, Καρλίτος, Τσέριν, Σάρλια

Μπλε ομάδα: Ξενόπουλος/Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Φρόκου. Στο δεύτερο κομμάτι ο Ηλιάδης πήρε την θέση του Χουάνκαρ.

Πορτοκαλί ομάδα: Διούδης, Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Βαγιαννίδης, Παλάσιος, Αϊτόρ. Στο δεύτερο κομμάτι μπήκαν Σαρδέλης και Κρυπαράκος αντί του Αϊτόρ και του Παλάσιος που έκαναν ατομικό.

Πράσινη ομάδα: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Καμπετσής

Η πορτοκαλί νίκησε 4-2 την πράσινη και η μπλε 3-1 την λαχανί και προέκυψαν δύο τελικοί. Ο μεγάλος και ο μικρός.

Στον μεγάλο τελικό μπλε και πορτοκαλί ομάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, αλλά οι μπλε ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν, καθώς ήταν επικρατήσει σε περισσότερα ημίχρονα του τουρνουά. Και στα δύο του ημιτελικού. Μάλιστα μετά το τέλος του προγράμματος οι νικητές σχολίαζαν πως είχαν τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και έγινε και το σχετικό πείραγμα με αυτό.

Στον μικρό τελικό η λαχανί ομάδα νίκησε 3-2 την πράσινη.

Ο Καρλίτος με 4 γκολ και εξαιρετικές εκτελέσεις ήταν εκείνος που ξεχώρισε. Ο Ισπανός φορ είναι killer όταν πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και σωστά αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την διάθεσή του, την μαχητικότητα του, να καταθέσει μεγαλύτερη ένταση και ενέργεια για να ξανακερδίσει την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Από κει και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς βλέποντας τους παίκτες του να βγάζουν κούραση τους έλεγε: ''Ξέρω πως είναι δύσκολο, πάμε καλά ακόμη τέσσερα λεπτά'' ενώ σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο ζητούσε τα αυτονόητα που σε αυτές τις καταστάσεις είναι πάντα και τα πιο δύσκολα.

''Θέλω απλά πράγματα, γρήγορες πάσες, καλά τελειώματα, βάλτε παίκτη στον άξονα, χωρίς παίκτη στον άξονα δεν βγαίνει το παιχνίδι''. Μάλιστα, σε μία φάση που η μπάλα γύρισε γρήγορα και κατέληξε στο πλεκτό, ο Σέρβος τεχνικός έδειξε την ικανοποίησή του, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα