ΑΕΚ: Η «σφήνα» της Σταντάρ για Πινέδα και τα εμπόδια της Θέλτα

ΑΕΚ: Η «σφήνα» της Σταντάρ για Πινέδα και τα εμπόδια της Θέλτα

ΑΕΚ: Η «σφήνα» της Σταντάρ για Πινέδα και τα εμπόδια της Θέλτα

bet365

Το σίριαλ με τον Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζεται. Ο 26χρονος Μεξικανός χαφ θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, όμως η Θέλτα δεν πέφτει από τις πολύ υψηλές απαιτήσεις της, τη στιγμή που η Σταντάρ Λιέγης έχει μπει δυνατά, επιδιώκοντας όπως όλα δείχνουν δανεισμό του παίκτη.

Την ώρα που η αναζήτηση και οι επαφές για τον έναν τουλάχιστον στόπερ που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η ΑΕΚ δεν έχουν αποφέρει καρπούς (με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να αναχωρούν αύριο για την Ολλανδία χωρίς κάποιον νέο κεντρικό αμυντικό), το σίριαλ με τον Ορμπελίν Πινέδα εξελίσσεται με νέα επεισόδια σε καθημερινή βάση.

Από χθες η Σταντάρ Λιέγης μπήκε δυναμικά για τον 26χρονο Μεξικανό χαφ, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είναι εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ. Ωστόσο, η Θέλτα αποτελούσε τον μεγάλο σκόπελο και τέτοιος εξακολουθεί να υφίσταται.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ και η Σταντάρ είναι οι δύο ομάδες που «παίζουν» αυτή τη στιγμή πιο δυνατά για τον Πινέδα, αν και τελευταία ακούστηκε μέσα στους ενδιαφερόμενους και η Φέγενορντ. Αυτό που φαίνεται να ισχύει είναι πως η Σταντάρ που μπήκε «σφήνα» επιθυμεί δανεισμό του 26χρονου Μεξικανού χαφ, χωρίς οψιόν. Μάλιστα από την πλευρά της η Θέλτα φέρεται στην πορεία των επαφών της με τον βελγικό σύλλογο να αξίωσε μια υψηλή τιμή ως οψιόν αγοράς, ενώ οι συζητήσεις θα συνεχίζονταν σήμερα.

Από τη μεριά του ο Πινέδα μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε φαίνεται να έχει στο μυαλό του ως προτεραιότητά την ΑΕΚ. Αυτή θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή για τον ίδιο (χωρίς να αποκλείει φυσικά τις άλλες επιλογές που έχει όπως αυτή της Σταντάρ), έχοντας «ψηθεί» από την προοπτική να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και από το γεγονός ότι θεωρεί πως ο συγκεκριμένος προορισμός θα είναι ο καλύτερος δυνατός ενόψει της συμμετοχής του στην αποστολή της Εθνικής του Μεξικό για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο τέλος της ημέρας, όμως η Θέλτα είναι εκείνη που βάζει τα εμπόδια με τις απαιτήσεις της. Η ΑΕΚ, όπως έχουμε τονίσει ξανά, προσπαθεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς σε μια λογική πάντα τιμή. Η επιδίωξη της ομάδας του Βίγο, ωστόσο, παραμένει η πώλησή του παίκτη με κανονική μεταγραφή στα 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ ή αν πρόκειται για δανεισμό, με οψιόν αγοράς σε μεγαλύτερα ακόμα νούμερα. Στάση που ως τώρα μπλοκάρει τα πάντα.

Το σίριαλ λοιπόν καλά κρατεί. Η Θέλτα έχει αφήσει τον παίκτη εκτός του τουρ της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτι που δείχνει ότι πιέζεται από τον χρόνο προκειμένου να βρει λύση με έναν παίκτη ο οποίος έχει μείνει εκτός πλάνων. Το ζήτημα είναι πως και πότε θα ξεκλειδώσει η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία έχει γίνει αρκετά περίπλοκη με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι σήμερα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα