ΑΕΚ: Παραμένει στο παιχνίδι για Πινέδα, η Θέλτα αρχίζει και πιέζεται

ΑΕΚ: Παραμένει στο παιχνίδι για Πινέδα, η Θέλτα αρχίζει και πιέζεται

ΑΕΚ: Παραμένει στο παιχνίδι για Πινέδα, η Θέλτα αρχίζει και πιέζεται

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα μέσα στο... κόλπο για τον 26χρονο Μεξικανό χαφ, με τη Θέλτα σύμφωνα με όσα προκύπτουν από Μεξικό και Ισπανία να πιέζεται πλέον από τον χρόνο και είναι πολύ πιθανό να φανεί ανοικτή το επόμενο διάστημα και για δανεισμό του παίκτη.

Το σίριαλ του Ορμπελίν Πινέδα κρατάει καλά για ακόμα μια εβδομάδα. Τα δεδομένα είναι λίγο ως πολύ γνωστά για τον 26χρονο Μεξικανό χαφ της Θέλτα, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, με εισήγηση Ματίας Αλμέιδα, επιδιώκοντας δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η Θέλτα δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν (παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε προετοιμασία ως όφειλε μαζί της) αλλά η ομάδα του Βίγο εξακολουθεί να επιθυμεί μόνο πώληση και όχι δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οι προτάσεις που έφτασαν για αγορά του από το Μεξικό τόσο από την Τσίβας, όσο και από την Τολούκα όμως δεν προχώρησαν εξαιτίας της επιθυμίας του παίκτη να μην επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Πινέδα ιδανικά θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα, με τον οποίο είχε εκτοξεύσει ποδοσφαιρικά τις μετοχές του στην Τσίβας. Όμως όλο το προηγούμενο διάστημα η Θέλτα δεν... ενέδιδε σε δανεισμό με οψιόν αγοράς στην ΑΕΚ, παίζοντας παιχνίδια τακτικής. Φαίνεται όμως πως ο ισπανικός σύλλογος αρχίζει πλέον να πιέζεται από τον χρόνο, σύμφωνα και με όσα προκύπτουν τόσο από το Μεξικό, όσο και από την Ισπανία.

Σύμφωνα με το μεξικανικό δίκτυο TUDN, η Θέλτα έδωσε διορία μίας εβδομάδας στον Πινέδα να φέρει αυτός πρόταση για να πάρει μεταγραφή καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ισπανική ομάδα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προχωρήσει η πώλησή του σε μεξικανικό σύλλογο. Προφανώς αυτό είναι και ένα μέτρο πίεσης από την πλευρά της Θέλτα στον Πινέδα, ο οποίος όπως έχει αποδειχθεί, δεν σκέφτεται ούτε στο ελάχιστο την επιστροφή του στο Μεξικό.

Υπό την πίεση του χρόνου και της επιθυμία του Πινέδα, σύμφωνα με τους Ισπανούς και το Desmarque, στην Θέλτα πλέον δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ενός δανεισμού του Μεξικανού μέσου για την επόμενη σεζόν. Είναι ουσιαστικά αυτό που περιμένει η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται πάντα στο... κόλπο για τον ποδοσφαιριστή. Η Ένωση άλλωστε μαζί με τη Ράγιο Βαγεκάνο φαίνεται πως είναι οι μοναδικές ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ευρώπη μέχρι στιγμής. Πάντως, όπως εκτιμούν οι Ισπανοί, την περίπτωση της Ράγιο, η Θέλτα θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί επιδιώκοντας ακόμα και κάποια ανταλλαγή ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα