Γουότφορντ - Παναθηναϊκός: Οι τρεις ευκαιρίες του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος

Γουότφορντ - Παναθηναϊκός: Οι τρεις ευκαιρίες του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος

Σωτήρης Μυκονίου
Γουότφορντ - Παναθηναϊκός: Οι τρεις ευκαιρίες του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Γουότφορντ, όμως στο δεύτερο μέρος είχε μερικές καλές φάσεις για να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα, άσχετα αν τελικά δεν το κατόρθωσε.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Καρλίτος ήρθε στο 59ο λεπτό, όταν ο Αϊτόρ εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου και με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Ισπανό επιθετικό μέσα στην μεγάλη περιοχή της Γουότφορντ, όμως εκείνος κατέβασε την μπάλα και την έστειλε εξωτερική πλευρά των διχτυών των «σφηκών».

Έπειτα ήταν η σειρά του ίδιου του Αϊτόρ να απειλήσει, όταν εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Οκόγιε, όμως ο Νιγηριανός κίπερ της Γουότφορντ έκανε μία καλή επέμβαση και διαφύλαξε το μηδέν.

Η τρίτη και τελευταία καλή στιγμή του Παναθηναϊκού στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν με πρωταγωνιστή τον Γκάνεα. Στο 69' ο Καρλίτος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε με τον Ρουμάνο αριστερό μπακ να σουτάρει στην κίνηση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Οκόγιε και την μπάλα να βρίσκει. Η φάση δεν τελείωσε εκεί, αφού το σουτ του κόντραρε και η μπάλα του επέστρεψε, με τον Γκάνεα να δοκιμάζει για δεύτερη φορά το πόδι του, αλλά την μπάλα να καταλήγει αρκετά άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα