Ατζέντης Φάλι στο Gazzetta: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Κάντιθ, ο παίκτης θέλει να πάει»

Ατζέντης Φάλι στο Gazzetta: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Κάντιθ, ο παίκτης θέλει να πάει»

Ατζέντης Φάλι στο Gazzetta: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Κάντιθ, ο παίκτης θέλει να πάει»

bet365

Ο εκπρόσωπος του 28χρονου Ισπανού στόπερ της Κάντιθ τονίζει στο Gazzetta ότι η Ένωση έχει κινηθεί για την απόκτησή του με τον ίδιο τον παίκτη να είναι θετικός για μεταγραφή του. «Έχει προταθεί στην ΑΕΚ», αναφέρουν απλά οι κιτρινόμαυροι.

Η ΑΕΚ προχωράει τις επαφές της για την προσθήκη ενός στόπερ και μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του 28χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Κάντιθ, Ράφαελ Χιμένεθ Χάρκε, ή αλλιώς Φάλι, ο οποίος είχε προταθεί από τον Μάιο στην Ένωση.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως ο 28χρονος αμυντικός είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί, χωρίς να μπορούν να πουν κάτι περισσότερο, ωστόσο η πλευρά του παίκτη μέσω του Gazzetta το προχωράει ένα βήμα παρακάτω κάνοντας λόγο για επίσημη κρούση της ΑΕΚ προς την Κάντιθ.

Συγκεκριμένα ο ατζέντης του παίκτη, Νταβίδ Πίρι μιλώντας στο Gazzetta υπογραμμίζει ότι η ΑΕΚ έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, τη στιγμή που ο Φάλι βλέπει με πολύ καλό μάτι τη μετακίνησή του στους κιτρινόμαυρους.

«Υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φάλι και μάλιστα ήδη η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Κάντιθ για την απόκτησή του. Ο παίκτης θέλει να πάει στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Πίρι στο Gazzetta.

Φυσικά, η τοποθέτηση αυτή, ενδέχεται να αποτελεί και μια κίνηση τακτικής από την εκπροσώπηση του ποδοσφαιριστή. Μένει πλέον να φανεί πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και οι άλλες που δουλεύονται από την Ένωση για τον έναν εκ των δύο στόπερ που θέλει να κάνει δικό της η ΑΕΚ.

Ο Φάλι ανήκει στην Κάντιθ από το 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Ταραγόνα. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα ως το 2024 και αποτελεί βασικότατη μονάδα στο ρόστερ της μετρώντας την περσινή σεζόν 31 συμμετοχές. Πρόκειται για δεξιοπόδαρο στόπερ με ύψος 1,86μ. και μετράει συνολικά 62 εμφανίσεις στη La Liga με την ομάδα της Κάντιθ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα