ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον στόπερ

ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον στόπερ

ΑΕΚ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον στόπερ

bet365

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προκρίνει.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της δεύτερης προσθήκης με την απόκτηση του Γενς Γιόνσον, το μεταγραφικό βάρος της ΑΕΚ έπεσε στο κέντρο της άμυνας προχωρώντας σε επαφές για τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στη σχετική λίστα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής θέλει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αναλύει τα δεδομένα αρκετά προκειμένου να φέρει μονάδες που του ταιριάζουν απόλυτα στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

Οι επαφές της ΑΕΚ με τους στόχους για το κέντρο της άμυνας και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές λάμβαναν χώρα όλες τις προηγούμενες μέρες, επιδιώκοντας η μία περίπτωση να έκλεινε πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία την ερχόμενη Τρίτη. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό.

Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ήταν σε πλήρη εξέλιξη και το Σάββατο με τους υπεύθυνους του σχεδιασμού να δουλεύουν τις περιπτώσεις που έχουν προκριθεί προσπαθώντας να προχωρήσουν σε σημαντικό βαθμό τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο στόχος παραμένει ο ένας στόπερ να μπορέσει να είναι ακόμα και από την πρώτη μέρα με την ομάδα στην Ολλανδία, ωστόσο ο χρόνος πιέζει και μένει να φανεί αν μπορεί αυτό να καταστεί εφικτό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει σε κάποια από τις υποθέσεις για τις οποίες κινείται να τη φτάσει σε σημείο ολοκλήρωσης deal. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μιλάνε με πάνω από δύο περιπτώσεις για το κέντρο της αμυντικής γραμμής, τις οποίες δουλεύουν παράλληλα με στόχο όσο το δυνατόν πιο σύντομα να μπορεί να προκύψει με κάποια από αυτές «λευκός καπνός». Και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

Ο Άμραμπατ θα πάει κανονικά στην προετοιμασία στην Ολλανδία

Όσον αφορά την περίπτωση του Νόρντιν Άμραμπατ, χθες αναλύσαμε πως έχουν τα δεδομένα με την ΑΕΚ, την Ουτρέχτη και τον ίδιο τον παίκτη. Η Ένωση σε καμία περίπτωση δεν συναινεί στο να φύγει ελεύθερος για την ολλανδική ομάδα, απορρίπτοντας μάλιστα και την πρόταση που της έφτασε για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή.

Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα πάει κανονικά με την κιτρινόμαυρη αποστολή στις Κάτω Χώρες για προετοιμασία και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα τι εξελίξεις θα προκύψουν στη συγκεκριμένη υπόθεση και αν υπάρξει κάποια ανατροπή. Από την πλευρά της η Ουτρέχτη πάντως εξακολουθεί να θέλει τον παίκτη, αλλά δεν αλλάζει στάση, θέλοντας να τον αποκτήσει μόνο ως ελεύθερο, κάτι που η ΑΕΚ δεν μπαίνει καν σε διαδικασία να κουβεντιάσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα