Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μάγκνουσον, Ντι Μαρία, Γιακουμάκης, Περέα

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Μάγκνουσον, Ντι Μαρία, Γιακουμάκης, Περέα

bet365

Και την Παρασκευή είχαμε μεγάλη κινητικότητα στις μεταγραφές στην Ελλάδα, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, με την απόκτηση του Μάγκνουσον από τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει όσον αφορά την Super League και αυτή του Ντι Μαρία από την Γιουβέντους να κάνει την διαφορά από την Ευρώπη.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 8 Ιουλίου και σήμερα είχαμε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, τόσο στην χώρα μας, όσο βέβαια και στον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη. Πάμε αρχικά να δούμε την εγχώρια αγορά και φυσικά μετά θα δούμε και τις υπόλοιπες κινήσεις.

Στην Ελλάδα αρχικά αυτή που ξεχώρισε ήταν η απόκτηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον από τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος Ισλανδός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» που στο πρόσωπό του θέλει όχι απλά να βρει τον αντικαταστάτη του Βέλεθ, αλλά και να ανέβει επίπεδο στα στόπερ.

Στον Άρη ο Μόζες Οντουμπάγιο υπέγραψε το τριετές του συμβόλαιο και ανήκει και επίσημα στους «κίτρινους» που με την σειρά τους συνεχίζουν την ενίσχυσή τους.

Από τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό Β' είχαμε την αποχώρηση του Δημήτρη Πινακά, ο οποίος δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαμε την οριστική μεταγραφή του Χουάν Χοσέ Περέα που ανακοινώθηκε από την Στουτγκάρδη, ενώ οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία και με τον Κάρλες Σορία ο οποίος θα είναι ο νέος δεξιός μπακ της ομάδας.

Τέλος στην Λαμία, οι «κυανόλευκοι» έκαναν την 2η καλοκαιρινή τους μεταγραφή, αποκτώντας τον 30χρονο επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη.

Στην Premier League η Τότεναμ συνέχισε το μεταγραφικό της ντεμαράζ και ανακοίνωσε την πέμπτη της προσθήκη μέσα στο καλοκαιρινό «παζάρι». Ο λόγος για τον Κλεμάν Λενγκλέ. Τα «Σπιρούνια» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Γάλλου στόπερ από τη Μπαρτσελόνα, μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς όμως να έχουν ρήτρα αγοράς. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν και μια πώληση, καθώς ο Άγιαξ έκανε εν τέλει δικό του τον Στίβεν Μπέργκβαϊν, δίνοντας 31,25 εκατομμύρια ευρώ.

Στη La Liga o 39χρονος «πορτιέρε» Πέπε Ρέινα επέστρεψε με κάθε επισημότητα στη Βιγιαρεάλ μετά από 17 χρόνια, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από την πλευρά της η Σεβίλλη ενισχύθηκε στα μετόπισθεν, καθώς αγόρασε τον Βραζιλιάνο στόπερ, Μαρκάο, αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Serie A η Γιουβέντους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία μέχρι το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση των «Μπιανκονέρι» έδωσε 1,2 εκατομμύρια ευρώ στους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή και συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Αργεντινό. Τέλος στη Φλωρεντία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Φιορεντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα