Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη

Newsroom
Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη

bet365

Η Λαμία ολοκλήρωσε τη δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι με την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Πέτρο Γιακουμάκη βρισκόταν η Λαμία, η οποία ολοκλήρωσε τη συμφωνία και ανακοίνωσε τον 30χρονο φορ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Βέροια. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της Λαμίας για το φετινό καλοκαίρι μετά τον Ντε Βινσέντι.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (03.07.1992) επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα της Βέροιας, με την οποία είχε φέτος συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Ατσαλένιο.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Πέτρος Γιακουμάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τους στόχους της.”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα