ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς, η Πίζα και ο ειδικός όρος

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς, η Πίζα και ο ειδικός όρος

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς, η Πίζα και ο ειδικός όρος

bet365

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην Ιταλία, εκεί έχτισε το όνομά του, εκεί τον είδε ο ΠΑΟΚ και τον έφερε πέρσι το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

Η μετακίνηση του Σλοβένου από την Πάρμα, που είχε υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία της Ιταλίας, έγινε με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια και την υποχρέωση των ασπρόμαυρων να καλύψουν το 100% των ετήσιων απολαβών του, που ανέρχονται σε 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 33χρονος χαφ δεν επέστρεψε με μεγάλη όρεξη στις προπονήσεις, τουλάχιστον, αυτήν την εικόνα δείχνει από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Απελντοορν της Ολλανδίας. Ο Κούρτιτς μοιάζει να είναι... αλλού και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, δεν αποκλείεται οι σειρήνες της επιστροφής στην Ιταλία να του έχουν... πάρει τα μυαλά.

Η Πίζα, συμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, προσπαθεί να τον δελεάσει με ένα μεγάλο συμβόλαιο, τόσο σε απολαβές, όσο και σε διάρκεια (2+1 χρόνια). Όταν είσαι 33 στα 34 ξέρεις ότι έχεις ένα χρόνο συμβόλαιο, την οποιαδήποτε πρόταση την ακούς, τη μελετάς και αποφασίζεις...

Απλά στην περίπτωση του Σλοβένου για να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση δεν αρκεί να το θέλει μόνο ο ίδιος, ή να το επιθυμεί η Πάρμα, πρέπει ο ΠΑΟΚ να ανάψει το πράσινο φως.

Ο ειδικός όρος

Στο συμβόλαιο δανεισμού του Γιάσμιν Κούρτιτς υπάρχει ένας ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο, εάν έρθει πρόταση στην Πάρμα για τον Σλοβένο μέσο, μπορεί να τον πουλήσει (εάν φυσικά έχει την σύμφωνη γνώμη του παίκτη), μόνο που το 80% αυτής της ενδεχόμενης πώλησης θα καταλήξει στα ταμεία του ΠΑΟΚ και το υπόλοιπο 20% θα καταλήξει στα ταμεία της ιταλικής ομάδας.

Υπάρχει και η περίπτωση να μείνει ελεύθερος ο Κούρτιτς, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο σύλλογοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα