ΠΑΟΚ: «Πρόταση σε Κούρτιτς η Πίζα»

ΠΑΟΚ: «Πρόταση σε Κούρτιτς η Πίζα»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Πρόταση σε Κούρτιτς η Πίζα»

bet365

Η ιταλική Πίζα πλησίασε τον Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ και του προσέφερε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού.

Ο Σλοβένος μέσος έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι με τον ΠΑΟΚ κι έτσι είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων. Η Πίζα δεν έμεινε απλώς στην θεωρία και σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «La Nazione» κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο 2+1 ετών στον Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του βορρά» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 κι έτσι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, αφού χωρίς την δική τους συγκατάθεση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή.

Στο τέλος του δημοσιεύματος αναφέρεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κούρτιτς και από την Αλ Σαμπάμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα